23 apr 2021

Vi ĂĄbner op for online booking igen .

🛑Se her, se her 🛑
Kære patienter
Nu er det ved at være et år siden, vi lukkede ned for online booking på grund af Corona, og det har været en mærkelig tid.
Vi ved, at vores tilgængelighed har været kompliceret, og at telefonkøen til tider har været lang, men I skal have stor tak for den tålmodighed og forståelse, vi er blevet mødt med!
Vi planlægger at åbne op for online booking fra søndag d. 2. maj kl. 18:00, dette foregår som vanligt via lægenvejen.dk. Vi har fortsat "Tid samme dag", hvorfor det kun er muligt at booke tid online til dagen efter.
Alle online booking vil på dagen blive gennemgået af vores sygeplejersker, det vil sige, at man kan risikere at tiden er blevet flyttet fra én behandler til en anden. Dette er ud fra en visitering om, hvad der giver bedst mening for programmet og er altid rådført med en læge.
Det er fortsat MEGET vigtigt, at I ikke møder op i klinikken eller booker online, hvis I har symptomer på Covid19.
Ondt i halsen, hoste, feber, træthed, muskelømhed og hovedpine.
Dette gælder også selvom, I er vaccineret mod Covid19, da man trods vaccination fortsat kan bære smitten. Det er ikke så meget for vores skyld, men mest for patienterne i venteværelset, som endnu ikke er vaccineret. Vi skal passe på hinanden i denne tid.
Vi skal også gøre opmærksom på, at ved fremmøde i klinikken kræves det fortsat at bære mundbind.
Udover online booking er det selvfølgelig også muligt at booke tid på dagen via telefonen, såfremt I ringer mellem kl. 8 og kl. 11.
Vi håber, I vil følge vores retningslinjer, tage godt imod genopstarten af online booking, og så vil vi ønske jer alle en god weekend 🙂
Venlig hilsen
Lægerne ved Lillebælt